Ο Μαιευτήρας Γυναικολόγος Κωνσταντίνος Γκούμας γεννήθηκε στην Πρέβεζα το 1963.Αποφοίτησε με «άριστα» (19 11/12) από το Λύκειο Πρεβέζης και εισήχθη με Πανελλήνιες εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1982, από όπου αποφοίτησε με «λίαν καλώς» το 1989.

Εκπαιδεύτηκε στην Γενική Χειρουργική στο Γενικό Περιφερειακό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Πρεβέζης και συνέχισε την εξειδίκευση στην Μαιευτική και την Γυναικολογία στο Γενικό Περιφερειακό Nοσοκομείο Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ» και στην Β! ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ Νοσοκομείο.

Ελαβε τον τίτλο ειδικότητος της ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ τον Απρίλιο του 1999.

Μετεκπαιδεύτηκε:

  • στην Ιατρική του Εμβρύου στο Fetal Medicine Centre, Harris Birthright, KING’S COLLEGE HOSPITAL του Λονδίνου,ως επισκέπτης ιατρός, υπό την εποπτεία του Prof. Kypros Nikolaides,
  • στην Κολποσκόπηση, Υστεροσκόπηση και Λαπαροσκόπηση στο TENON HOPITAL στο Παρίσι,
  • στην Γυναικεία Ακράτεια των Ούρων – τοποθέτηση TVT- στο DADERYD HOSPITAL of KAROLINSKA’S INSTITUTET στην Στοκχόλμη υπό τον Prof.Cristian Falconer και
  • στην τρισδιάστατη και τετραδιάστατη υπερηχογραφία 3D/4D, στο VIENNA INTERNATIONAL SONOGRAPHY SCHOOL OF 3D ULTRA SONOGRAPHY στη Βιέννη, υπό τον Prof.Kratochwil.

Ελαβε, κατόπιν εξετάσεων στο ΚΕΣΥ, «ΑΔΕΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΥΠΕΡΗΧΩΝ» την 2/11/2002.

Εχει εργασθεί στο Τμήμα Υπερήχων και Προγεννητικού Ελέγχου των Μαιευτηρίων ΗΡΑ και ΛΗΤΩ, στο Τμήμα Τρισδιάστατης Υπερηχογραφίας του ΙΑΣΩ, καθώς και στο Τμήμα Υπερήχων των Διαγνωστικών Κέντρων «ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ», «ΔΙΑΓΝΩΣΗ» και του Νοσοκομείου του ΤΥΠΕΤ.

Συνέχισε την εκπαίδευσή του στην Λαπαροσκοπική, Υστεροσκοπική και Ρομποτική χειρουργική.

Εχει συμμετάσχει σε πλειάδα Ιατρικών Συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει εκπονήσει αρκετές επιστημονικές εργασίες και άρθρα.

Είναι μέλος πολλών Επιστημονικών Εταιρειών.

Συμμετείχε ως εθελοντής ιατρός σε πολλές εκστρατείες της ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ , σε ακριτικές περιοχές της πατρίδος μας προσφέροντας τις ιατρικές του υπηρεσίες.

Εργάζεται στην Αθήνα ως Μαιευτήρας Γυναικολόγος από το 1999.

Συνεργάζεται με τα Μαιευτήρια ΙΑΣΩ, ΡΕΑ, ΓΑΙΑ και ΛΗΤΩ

Μαιευτήρας - Χειρουργός, Γυναικολόγος, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΟΥΜΑΣ
Κωνσταντίνος Γκούμας
Μαιευτήρας, Χειρουργός, Γυναικολόγος
Τηλέφωνο ιατρείου: 210 8102600
Κινητό Ιατρού: 6944388147
Κινητό Μαίας: 6948287188